14 Dagen Bedenktijd Hoge Kortingen Vrijblijvend En Voordelig!

Hoe werkt Win korting?

Bij Winkorting kan jij heel veel korting winnen. Bij Winkorting kan jij heel veel korting winnen door simpelweg mee te bieden op een product naar keuze. De prijzen lopen niet op maar juist omlaag! Het product wordt dus steeds goedkoper! Maar let op, wees op tijd want voordat je het weet wordt het product gewonnen door iemand anders! Zodra het product gewonnen is kan je niet meer meebieden en wordt de deal gesloten. Lukt het jou om het product zo goedkoop mogelijk te bemachtigen?

1Zoek jouw favoriete product!

Bekijk het veelzijdige productaanbod op de website en kies een deal naar keuze.

Zoek kortingen

2Bied mee en win korting!

Zodra de deal van start gaat begint de prijs bij de hoogste winkelwaarde van het product. De prijs van het product loopt af, het product word dus steeds goedkoper. Door mee te doen wordt de prijs telkens lager. Maar let op, wees op tijd want voordat je het weet wordt het product gewonnen door iemand anders!
Win korting

3Bied op het juiste moment!

De laagste prijs

Ben jij tevreden met de korting en wil je verzekerd zijn van het product claim dan snel de deal voordat iemand je voor is! Druk dan op de BIED knop.

4YES, gewonnen!

Gefeliciteerd! Jij hebt zojuist je dag deals gewonnen! Het product staat nu voor jou klaar in je winkelmandje. Is jouw bestelling zo compleet en zijn de adresgegevens correct? Dan kan je de bestelling afronden en betalen.

Gedaan

5 Verwerking/verzending!

Wij gaan aan de slag met jouw bestelling. Zodra jouw bestelling het magazijn van de leverancier verlaat ontvang je een verzendbevestiging per mail. Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je thuis te bezorgen.

Verstuur