14 Dagen Bedenktijd Hoge Kortingen Vrijblijvend En Voordelig!

Retourneren

Niet tevreden met je aankoop?
Je hebt het recht om binnen de zichttermijn van 14 dagen na ontvangst en zonder opgave van reden jouw bestelling te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 kalenderdagen de tijd om het product retour te sturen. Zodra wij de retour in goede orde hebben ontvangen krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending is voor eigen rekening. Deze kosten kunnen verschillen per vervoerder en per bestemmingsland. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Stappenplan retourneren:


Neem contact op met onze klantenservice vermeld hierbij altijd je ordernummer en gegevens. Je ontvangt van ons per mail de verdere retourinstructies. Verpak het product zorgvuldig en breng het product naar een pakketpunt. De vervoerder mag je zelf kiezen. Let op: bewaar het verzendbewijs van de retourzending zodat je de retourzending online kunt volgen. Zodra wij de retour in goede orde hebben ontvangen, gecontroleerd en verwerkt ontvang je van ons een bevestigingsmail en storten wij het aankoopbedrag terug op je rekening.

De volgende producten kunnen niet worden geretourneerd


- Producten waarvan de oorspronkelijke verpakking ontbreekt, incompleet of beschadigd is.
- Producten waarvan de wettelijke herroepingsrecht van 14 kalenderdagen zijn verstreken.
- Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld; bedtextiel, lingerie/ondergoed, verzorgingsproducten, cosmetica, oorbellen, oordopjes en erotische artikelen.
- Levende goederen zoals planten.