We leven in een drukke maatschappij. Veel gezinnen proberen het gezinsleven en de werkdruk constant maar te balanceren. Maar soms moet je gewoon een dag uittrekken om samen met je kindje te zijn. Uiteindelijk zijn zij toch het belangrijkste en die tijd samen haal je nooit meer in. Tijd voor een dag op pad met de kleine. In deze blog vertel ik je wat je kunt gaan doen. Lees je mee?

Goed voorbereid op pad

Als ouder weet je als geen ander dat je niet zonder voorbereiding op pad kunt gaan met een klein kind. Dat zorgt voor veel stress en onduidelijkheid. Er moet immers een hoop mee en je hebt een plan nodig wat betreft de activiteiten. Gelukkig kan je je kleine, als deze ietsje ouder is, hierbij betrekken. Dat vinden veel kinderen ook heel erg leuk. Samen de tas inpakken en bedenken wat jullie gaan doen, dat is zeker aan te raden!

De bakfiets voor jou en de kleine

Je kan natuurlijk voor ieder tripje de auto pakken maar ieder hedendaags gezin heeft eigenlijk een bakfiets nodig. Zo ga je makkelijk met de kinderen op pad in de buitenlucht. Geen gedoe met benzine en parkeerplekken en kinderen vinden het ook nog eens super leuk. Een carqon bakfiets is precies wat je nodig hebt. kijk bij het assortiment van carqon wat ze beschikbaar hebben.

Spelen in de buitenlucht

Samen in de buitenlucht op pad zijn is heel gezond. Zeker in deze tijd van het jaar waar het wat frisser wordt maar de temperatuur nog wel behaaglijk is, is het fijn. Daarnaast staat de natuur volledig in het teken van de herfst en dat maakt het ook leuk om samen met je kleine op pad te gaan en te zoeken naar kastanjes en dergelijken. Dat is ook nog eens leerzaam.

Wat wil je doen?

Bepaal samen met je kleine wat je gaat doen. Maken jullie een wandelingetje en gaan jullie daarna naar de speeltuin? Of misschien willen jullie wel een speciaal park opzoeken. Achteraf is er natuurlijk tijd voor een kopje warme chocolademelk en voor je het weet hebbeb jullie en de bakfiets er alweer een hele tour opzitten en kan je de kleine in bed leggen voor een dutje, met een gelukzalige glimlach op diens gezicht. Want dat is waar het ons uiteindelijk allemaal om te doen is. in een wereld waar alles zo snel gaat, mogen we dat onder geen beding vergeten.

Recommended Articles