Wat is hillhout nou eigenlijk voor een bedrijf?

Hout is een materiaal dat al eeuwenlang wordt gebruikt bij de bouw van een hoop verschillende producten. Het is dan ook niet gek dat er veel bedrijven deze producten produceren en de materialen leveren. Ook in Nederland zijn er veel bedrijven die deze markt hebben betreedt. Het bedrijf Hillhout is een van de trendsetters als het gaat om houten tuinproducten. De afgelopen jaren is het bedrijf niet alleen in Nederland actief geweest, maar ook in veel andere landen in Europa. In dit artikel kun je wat meer vinden over het bedrijf en de producten die hier worden gemaakt.

 

Wat is hillhout voor een bedrijf?

Het bedrijf hillhout is een bedrijf dat is opgericht in het jaar 1970 en ook vandaag de dag nog steeds een eenmanszaak is. De eigenaar, Danny van den Berg, heeft het bedrijf opgericht met als doel het kopen en verkopen van houten tuinhekken, maar door de jaren heen zijn er steeds meer producten bijgekomen. Vandaag de dag worden er bijvoorbeeld ook stoelen en overkapping verkocht door hillhout. Eigenlijk alle producten in de tuin die van hout kunnen worden gemaakt kun je bij dit bedrijf wel vinden. Het bedrijf heeft zich voornamelijk gefocust op het inkopen van hout en houten producten voor een lage prijs. Dit gaf Danny de gelegenheid om de producten voor een schappelijke prijs door te verkopen in Nederland. Dit is mogelijk door gebruik te maken van een grote hoeveelheid dealernetwerken en dochterondernemingen. Ook zijn er eigen distributeurs die voor de verspreiding naar andere verkooppunten dienen. De punten die centraal staan bij dit bedrijf zijn inspiratie, innovatie en service. Ook wordt er erg gelet op de kwaliteit van de producten die er worden verkocht.

 

Het vergelijken van verschillende producten en prijzen

Wanneer jij op zoek bent naar producten voor bij jou in de tuin is het aan te raden om eerst eens wat verschillende mogelijkheden te bekijken. De grote markt laat het namelijk toe om producten te vergelijken en zo kun jij ervoor zorgen dat je niet te veel betaald voor een product. Wel zul je rekening moeten houden met het verschil in kwaliteit. Kwaliteit is namelijk enorm belangrijk, vooral voor spullen in de tuin. De producten moeten namelijk bestendig zijn tegen het Nederlands klimaat en moeten ook enkele jaren meegaan. Spullen van kwaliteit zijn erg lastig te herkennen aan het uiterlijk en daarom kun je het beste

Recommended Articles